Lehtori, sähkötekniikka

Kansainvälinen, yrittäjähenkinen SeAMK – paras korkeakoulu opiskelijalle

Seinäjoen ammattikorkeakoulu on monialainen korkeakoulu, jossa opiskelee 5000 opiskelijaa. Henkilöstöä SeAMKissa on lähes 400. 

Haemme vakituiseen työsuhteeseen 1.8.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan:

Lehtori, sähkötekniikka 

Lehtorin pääasiallisena opetusalueena on yleinen sähkötekniikka painottuen erityisesti sähkö- ja automaatiosuunnitteluun, sähkökäyttöihin, sähkönjakelujärjestelmiin sekä sähköturvallisuussäädöksiin ja -standardeihin. Lisäksi arvostamme modernien sähkösuunnittelujärjestelmien tuntemusta ja tähän liittyvää osaamista 

Sinulla on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto sekä vähintään kolmen vuoden käytännön työkokemus tehtävän alalta. 

Olet valmis tekemään tutkimus- ja kehittämishankkeita ja opettamaan syventäviä ammattiaineita. Olet valmis omaksumaan uutta ja tuomaan sitä innovatiivisesti uusiin opetussisältöihin. Työhön kuuluu myös YAMK-tasoisten kurssien opetus. 

Edellytämme että sinulla on vankkaa kokemusta sähkö- ja automaatiosuunnittelusta. Henkilöllä on oltava mahdollisuus suorittaa sähköpätevyys S2. 

Katsomme eduksi, että sinulla on myös valmiudet opettaa automaation perusaineita, kuten automaation perusteita sekä anturitekniikkaa.

Tehtävän kelpoisuusehdot määräytyvät ammattikorkeakouluista annetun asetuksen (1129/2014) mukaisesti. Hakijoilta edellytämme soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa sekä vähintään kolmen vuoden käytännön työkokemusta tehtävän alalta. Lisäksi edellytämme pedagogista pätevyyttä. Tehtävään valitun tulee kolmen vuoden kuluessa tehtävään nimittämisestä suorittaa vähintään 60 opintopisteen laajuinen opettajankoulutus, jollei hänellä ole sellaista tehtävään nimitettäessä. Arvostamme valmiutta opettaa englanniksi sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. 

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät AVAINOTES:n mukaisesti ja eläke-edut KuEL:n perusteella. Tehtävän täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Tehtävän sijoituspaikka on SeAMK Tekniikka, Seinäjoki. 

Hakemukset sähköisellä lomakkeella 29.4.2021 klo 15.00 mennessä. 

Lisätietoja antavat yksikön johtaja Heikki Rasku, puh. 040 830 0345 ja koulutuspäällikkö Jorma Mettälä, puh. 040 830 7481.

Hakuaika alkaa: 07.04.2021 12:00Lähetä hakemus tähän mennessä: 29.04.2021 15:00

Jaa ilmoitus